Böcker och berättelser om socknen

Här kan du se vad som skrivits och spelats in om bygden. 
I denna bok har vi samlat texter från Odensjö som vi hittat i samlingar och på nätet, kompletterat med nya berättelser om bygden. Boken är sammanställd och skriven av Birgit Wennersten och journalisten Ola Hemström.
Pris: 240 :- + ev. frakt
Berättelsen om tre Odensjömålare, Alfred Johansson, Carl Wiberg och Daniel Tullgren. Illustrerad i färg med deras målningar. Utställningskatalogen till utställningen med samma namn. Skriven av Ola Hemström. 36 sidor
Pris 80:- + ev frakt.

Ingrid i Gärdshult är inte med oss längre men hennes berättelser om kvinnorliv förr är fängslande och detaljrika. Detta är en dubbel-CD med ett rikt bildmaterial i inlagan. En berättar-CD från Odensjö socken.
Pris 140:- + ev frakt.
En 56-sidiga
återblick på vävutställningen. Berättelser om mattor,
vävning och människor och även en hel del bilder från arbetet
med sockenmattan som vi vävde tillsammans. Svenska och tyska
(am Deutch)
Endast 60:- + ev frakt.

Bildspel (DVD) med berättelser om maskiner från förr. Inspelad på LIlle-Gunnars loge 2009, innan han flyttade. Lille-Gunnar och Gunnar Jönsson berättar om jordbruksmaskiner och livet kring dem. + ev frakt
DVD 60:-+ ev .frakt
Bildspel (DVD) med berättelser där vi gör en utflykt till Gettersö för att söka rätt på ett av traktens jätteträd - Stora Granen på Gettersö. Häng med Gunnar Jönsson och Lille-Gunnar ut i den natur de älskar. Och få några bra historier på köpet.
DVD 60:- + ev. frakt